eldiario.es

Síguenos:

Boletines

Boletines

Menú

CATALUNYA

El jutge envia a presó el pare de Nadia i deixa en llibertat amb càrrecs a la mare

El magistrat ha suspès la pàtria potestat dels pares sobre la nena després de la suposada estafa amb els donatius

- PUBLICIDAD -
La madre de Nadia, en libertad tras prestar declaración ante los Mossos

La madre de Nadia, en el moment d'entrar al jutjat de La Seu EFE

El jutge que instrueix el cas de Nadia ha decretat l'ingrés a presó del pare davant el risc de fuga i la llibertat amb càrrecs de la mare. A més, ha suspès la pàtria potestat sobre la menor, la custòdia passarà a una tia materna resident a Mallorca.
La Fiscalia de Lleida havia sol·licitat al jutge que, en la causa sobre la suposada estafa amb els donatius per tractar a Nadia, la nena malalta, li retiri la custòdia a la mare, Marga Garau, per a qui també demana la llibertat amb càrrecs i amb l'obligació de compareixences periòdiques.
El fiscal havia demanat avui presó sense fiança per a Fernando Blanco, el pare de Nadia, davant el risc de fuga i que destrueixi proves en la causa sobre la suposada estafa amb els donatius per tractar la nena, ja que la família va gastar en caps particulars 600.000 dels 918.000 euros recaptats.
La Fiscalia, a diferència del que ha passat amb el pare, havia renunciat a sol·licitar presó provisional per a la mare, Marga Garau, en considerar que en aquest cas no hi ha risc de fuga.
Segons va assenyalar Boné, se sol·licita que la custòdia la tingui una tia materna amb residència a Mallorca. Per a la mare sol·liciten un règim de visites de caps de setmana de divendres a diumenge en presència de família materna.
"Es tractaria d'evitar en la mesura possible la continuació de l'exposició pública de la menor i que pugui fer una vida normalitzada, la qual cosa amb la progenitora resulta impossible ara mateix", ha assenyalat Fiscalia.


- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha