eldiario.es

Menú

La PAH protesta a l'acte final de campanya de CiU a Barcelona per defensar la ILP d'Habitatge

La Plataforma, que no ha pogut accedir al recinte, ha fet escraches en diversos actes de CiU i PP perquè no donen suport a la ILP

- PUBLICIDAD -
Els activistes de la PAH a les portes del míting de Mas i Trias / Jordi Molina

Els activistes de la PAH a les portes del míting de Mas i Trias / Jordi Molina

La Plataforma d’Afectats per la Hipoteca (PAH) ha fet acte de presència a l’acte de tancament de campanya de CiU a Barcelona. El que havia de ser un escrache, però, ha acabat amb una concentració. Un ampli dispositiu policial de la unitat antiavalots dels Mossos d’Esquadra ha evitat que els manifestants poguessin apropar-se al candidat a la reelecció Xavier Trias i al president Artur Mas, que han entrat abans del previst al recinte de campanya.

Carlos Macías, portaveu de la PAH, ha explicat a aquest mitjà que CiU, juntament amb el PP, són els únics partits del Parlament que no han respost a la seva proposta de, en forma de ILP, per abordar noves polítiques sobre habitatge i pobresa energètica. “Fem aquesta concentració per assenyalar-los com a responsables de vulnerar els drets humans”.

Miembros de la PAH, en las puertas del recinto que albergaba el miting de CiU / JORDI MOLINA

Miembres de la PAH, a les portes del recinte que acollia el míting de CiU / JORDI MOLINA

La PAH, l’Aliança contra la Pobresa Energètica i l’Observatori DESC estan impulsant conjuntament una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) perquè el Parlament aprovi noves polítiques d’habitatge i pobresa energètica que facin front a aquesta emergència social.

Els escraches de la PAH han estat un constant al llarg d'aquesta campanya electoral.  Xavier Trias ja va haver d'atendre'ls en un acte, i PAHs de diverses parts de Catalunya han fet acte de presència en mítings d'alts càrrecs del govern com el portaveu del Govern Francesc Homs o el mateix president Artur Mas. També han estat objecte d'escrache els del PP, que tampoc donen suport a la ILP.  Alberto Fernández Díaz es va trobar la PAH en un acte a Ciutat Vella i els militants del PP v an expulsar els activistes a pals d'un míting amb Mariano Rajoy.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha