Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

ERC tria l'independent Gabriel Rufián per encapçalar la seva llista per al 20-D

ERC elige al independiente Gabriel Rufián para encabezar su lista para el 20D

EFE

El consell nacional d'ERC ha elegit aquest dissabte a l'independent Gabriel Rufián, activista de l'ANC i proper a la plataforma d'independentistes castellanoparlants Sumate, com a cap de llista per Barcelona per a les generals del 20-D, en les que formarà tàndem amb el dirigent republicà i actual diputat al Congrés, Joan Tardà.

Rufián, que en les eleccions catalanes del passat 27-S va participar en diversos actes de suport a la candidatura de Junts pel Sí (en la qual estaven integrats entre altres CDC i ERC), fa el pas així a la primera línia política, després de la seva etapa divulgant les tesis independentistes des de la plataforma Sumate, que agrupa sobiranistes castellanoparlants, així com des de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC).

A més, el jutge Santi Vidal, suspès pel Consell General del Poder Judicial per redactar una Constitució catalana, serà el cap de llista dels republicans al Senat.

Etiquetas
stats