Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Ana Noguera i Alarcón debatran sobre la nova “moguda valenciana”

elDiariocv

El dimecres 30 d’octubre es celebra una nova sessió de debat a Aula Ciutat, on aquesta vegada es parlarà de la cultura, baix el títol de A València, #LaCulturaVaSola. En aquesta ocasió el debat comptarà amb la participació d’Ana Noguera, Membre del Consell Valencià de Cultura, i Rafael Alarcón, Coordinador del Circuit Café Teatre, gerent de Frescultura i actor. El moderador del diàleg entre els ponents i el públic serà Pau Rausell, Professor titular d'Economia, membre d'Aula Ciutat i director de l'Àrea d'Investigació en Economia de la Cultura.

El debat A València, #LaCulturaVaSola serà el dimecres 30 d’octubre a les 19.00 al vestíbul d´Octubre, Centre de Cultura Contemporània (Carrer San Fernando, 12) i centrarà el diàleg en la nova moguda valenciana, l'efervescència cultural que viu la ciutat i el paper i absència de les institucions. Com als debats anteriors, esperem les aportacions dels assistents per fer d’aquest debat un punt de trobada entre les opinions dels experts i les dels veïns.

Des del passat dimecres 27 de febrer, el vestíbul del Centre Octubre s’ha obert en tres ocasions per a donar cabuda a Els Debats de l’Aula, uns encontres que pretenen facilitar la connexió entre l’acadèmia i el carrer amb debats de tu a tu sobre el present i futur de la València construïda, on es tracten aspectes actuals i polèmics.

Els Debats de l’Aula és una proposta d’Aula Ciutat, una plataforma interuniversitària d’estudis sobre la ciutat. Aquest fòrum posa a debat temes concrets de la nostra ciutat que necessiten ser platejats de forma oberta. El format seguirà l’esperit de l’Aula Ciutat, tractant de ser un punt d’encontre entre les distints òptiques disciplinars que prenen la ciutat com a objecte d’anàlisi.

A la web d’Aula Ciutat es pot consultar tota la informació d’Els Debats de l’Aula, al voltant dels tres debats que es celebraren a la primavera: Per a quan el Parc Central, Els Usos de la façana marítima i Ara Ciutat Vella. A aquest espai hem arxivat les opinions dels ponents, les conclusions, fotografies, els vídeos i àudios complets, i vídeos-resums de cada debat.

Pots trobar més informació de l’Aula Ciutat a:

www.aulaciutat.org

aulaciutat@gmail.com

@AulaCiutat

Etiquetas
stats