Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Una denuncia de la extrema derecha lleva al límite al Gobierno de Sánchez
Crónica - El día que Sánchez se declaró humano. Por Esther Palomera
Opinión - El presidente Sánchez no puede ceder

El Consell reserva 55 milions per a la nova televisió en els pressupostos del 2017

El conseller Vicent Soler atén als mitjans en les Corts

Miguel Giménez

València —

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha presentat aquest divendres l’esborrany del pressupost de la Generalitat per al 2017. Els comptes autonòmics, “els de la reconstrucció social i econòmica”, per a l’exercici que ve ascendeixen a 17.725 milions d’euros, que comporten un increment del 2,8 per cent respecte de l’exercici actual.

En l’àmbit consolidat –Administració general, empreses i altres organismes autònoms– el pressupost augmenta un 2,97 per cent i se situa en 18.916 milions d’euros. Així doncs, entre altres partides del sector públic hi ha els 55 milions d’euros per a la futura Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, que suposa un 0,31% del total.

En aquest sentit, la llei preveu una partida entre el 0,3 i el 0,6 % del total dels comptes autonòmics per a la nova televisió, amb la qual cosa el Govern valencià situa el pressupost del futur ens públic en el tram baix de la previsió.

Etiquetas
stats