Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs

Rita Barberá rep, per segona vegada en un any i mig, un sobre amb una bala dins

Rita Barberá (gener del 2015) mostra fotografies amb les amenaces i la bala que va rebre llavors

EFE

València —

La senadora del PP i exalcaldessa de València, Rita Barberá, ha rebut un sobre amb una bala dins, el segon amb aquestes característiques després del que li va arribar a l’Ajuntament el gener del 2015. Barberá ha denunciat aquest fet davant de la Policia, segons han confirmat a EFE fonts policials.

L’exalcaldessa, que ahir va anar a Madrid a la sessió constituent del Senat, l’hauria rebut aquest dimarts a casa seua a València, segons ha publicat El Español.

El 9 de gener de l’any passat, l’exalcaldessa ja va denunciar davant de la Policia la recepció, a l’Ajuntament que encara presidia, d’un sobre dirigit a nom seu dins del qual hi havia una bala de calibre 9 mil·límetres Parabellum que no es va detectar en els controls de seguretat habituals.

L’autor de l’enviament havia escrit el nom d’una emissora de ràdio de València com a remitent, que també figurava en una nota que hi havia dins, si bé l’alcaldessa no ho va concretar llavors perquè estava convençuda que “es tractava d’un esquer totalment fals”.

El sobre del gener anava adreçat a “Rita Barberá, alcaldessa de València, Excel·lentíssim Ajuntament de València”, escrit a mà i amb un remitent fictici, a parer de l’alcaldessa. La senadora, en una conversa amb EFE, no ha volgut pronunciar-se sobre les circumstàncies que envolten la recepció aquest dimarts d’un segon sobre.

Etiquetas
stats