Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Oriol Junqueras renuncia a l'alcaldia de Sant Vicenç dels Horts

Junqueras formalitza la renúncia com alcalde de Sant Vicenç dels Horts

AGÈNCIES

El president d'ERC, Oriol Junqueras, ha comunicat formalment a l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts (Barcelona) la seva voluntat de renunciar com a alcalde per centrar-se en el procés independentista de Catalunya. Junqueras ocuparia la branca econòmica de les tres grans àrees de govern que Junts pel Sí ha proposat a la CUP, sota la presidència d'Artur Mas.

Junqueras, que va accedir a l'alcaldia en 2011 en representació de Junts per Sant Vicenç-ERC, vol centrar els seus esforços “en l'etapa històrica que està vivint el país, que camina ferm cap a la independència i cap a una societat més pròspera i justa socialment” .

En un escrit amb data de 22 de desembre, Junqueras planteja també la seva voluntat de renunciar a l'acta de regidor a l'Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts i que “aquesta decisió sigui aprovada pel ple” del consistori una vegada hagi estat elegit el nou alcalde. Junts per Sant Vicenç-ERC presentarà com a candidata a l'Alcaldia a la primera tinent d'alcalde, Maite Aymerich.

Etiquetas
stats