Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El jutge demana al TSJC la imputació del diputat del PSC Daniel Fernández

El jutge demana al TSJC la imputació del diputat socialista Daniel Fernández. (Foto: Efe)

EFE

Barcelona —

0

El jutge que investiga una trama de corrupció vinculada a l'Ajuntament de Sabadell ha enviat al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) un escrit en el qual demana imputar el diputat del PSC Daniel Fernández perquè veu indicis d'un delicte de tràfic de influències.

En una interlocutòria, el titular del jutjat d'instrucció número 1 de Sabadell ha enviat al TSJC una exposició raonada amb els motius que justificarien la imputació de Fernández, que hauria comès tràfic d'influències en intervenir perquè es dones feina a una tècnica a l'Ajuntament de Montcada i Reixac (Barcelona).

En la causa que investiga aquest jutge, coneguda com “cas Mercuri”, estan també imputats l'alcalde de Sabadell, Manuel Bustos, l'exregidor del PP al municipi Jordi Soriano i diversos empresaris acusats de participar en una trama de pagament de comissions d'obres municipals a canvi de concessions.

Quan es va destapar la trama, el novembre passat, Fernández va dimitir, com Bustos, dels seus càrrecs al partit -era secretari d'organització dels socialistes catalans-, encara que no va renunciar al seu escó al Parlament

Etiquetas
stats