Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel aprovecha hasta el inicio del alto el fuego para continuar la masacre en Gaza
El grupo de León: la conexión entre Quirón, la pareja de Ayuso y el ático de Chamberí
OPINIÓN | 'Los imperios de las galaxias', por Enric González
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Ton Koopman obri la temporada d’hivern del Palau amb l’Orquestra de València i les notes de Bach

Ton Koopman en un assaig amb l'Orquestra de València.

elDiariocv

0

El Palau de la Música de València comença la temporada d’hivern amb la visita del clavecinista, organista i un dels grans directors internacionals especialitzats en música antiga i barroca Ton Koopman, que dirigirà a l’Orquestra de València amb un programa en el qual destaca una selecció d’una de les obres mestres de la història de la música com és l’Oratori de Nadal de Johann Sebastian Bach.

En concret, el públic assistent podrà escoltar la Cantata BWV 248/1 Jauchzet, frohlocket, auf, preiset die Tage (En el primer dia de la festa de Nadal) i la Cantata BWV 248/6 Herr, wenn die stolzen Feinde schnauben (En la festa D’Epifania).

Una obra en la qual també intervindran la Coral Catedralícia de València, la soprano Martha Bosch, el contratenor Maarten Engeltjes, el tenor Tilmann Lichdl i el baríton Klaus Mertens. En la segona part, orquestra i director interpretaran l’última simfonia de Wolfgang Amadeus Mozart, la núm. 41 Júpiter.

Les visites al Palau de la Música de Ton Koopman amb l’Amsterdam Baroque Orchestra and Choir, de la qual és el seu fundador, sempre han tingut el reconeixement de la crítica i el favor del públic. Nascut a Zwolle (Països Baixos), es va especialitzar en música barroca, en especial en Bach i va ser figura destacada del corrent de la “interpretació autèntica”.

Amb un repertori que comprén des del barroc primerenc fins els últims clàssics, han actuat al Concertgebouw d’Amsterdam, el Théatre des Champs-Elysées i la Sala Pleyel de París, la Musikverein i la Konzerthaus de Viena, la Philharmonie de Berlín, el Lincoln Center i el Carnegie Hall de Nova York.

Entre altres ha rebut el Premi Bach de la ciutat de Leipzig (2006), el Premi Buxtehude de la ciutat de Lübeck (2012) i el Premio Bach de la Reial Acadèmia de Música de Londres (2014). Com a director convidat ha treballat amb les filharmòniques de Berlín, Nova York, Munic, Concertgebouw i Tonhalle de Zuric, entre moltes altres.

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats