Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Arranca el Marenostrum a la Marina Reial amb nous artistes

Edició anterior del Marenostrum Music Fest

Laura Martínez

Malgrat totes les traves, arranca el Marenostrum. El festival de música electrònica començarà a sonar aquest dijous a la Marina Sud, al costat del port, després del canvi de data i de localització.

Conflictes amb l’Administració quant a la localització van fer cancel·lar el festival per a la primera data prevista, el 8 de juliol; després de les negociacions amb el Consell, però, la cita amb l’electrònica tindrà lloc al recinte de la Marina Reial.

El festival, segons admeten fonts de l’organització, treballa contrarellotge per tenir-ho tot a punt i encara no té el cartell tancat de manera definitiva. No obstant això, el Marenostrum ha anat avançant alguns artistes, com Cristian Varela, Gomad! & Monster, Space Elephants, Albert Neve o Christian Smith.

En tot cas, els horaris per a la primera jornada ja són definitius. De 19:30 a 3:00 faran vibrar el port Vicent Ferrer, Juicy M, Mak J, Space Elephants o Quintino a l’EDM Stage, el primer escenari. Al segon, per ordre d’actuació, hi haurà Fran Hernández, Karretero, Chelina Manuhutu, Dosem i Raúl Mezcolana.

L’organització espera que arriben al festival prop de 10.000 persones i ha habilitat canvis de nom gratuïts, ja que no han tornat els diners de les entrades. Per a les entrades amb càmping, es poden canviar per copes dins del festival.

Sobre este blog

Etiquetas
stats