eldiario.es

Menú

Benavent: “En Imelsa hi havia frau i padrins”

L’exgerent d’Imelsa declara aquest dijous per la peça dels ‘zombis’ de l’empresa de la Diputació de València

- PUBLICIDAD -
El exgerente de Imelsa, Marcos Benavent, antes de declarar en la Ciudad de la Justicia de Valencia

L’exgerent d’Imelsa, Marcos Benavent, abans de declarar a la Ciutat de la Justícia de València Europa Press

Marcos Benavent, l’exgerent d’Imelsa, la que va ser empresa pública de la Diputació de València, ha afirmat que en aquesta entitat hi havia “padrins i barrots” i “frau” en la contractació. Així mateix, ha assegurat que hi havia gent que cobrava sense anar-hi a treballar i ha assumit la seua responsabilitat, encara que ha precisat que “amb més persones”.

Benavent s’ha pronunciat en aquests termes en declaracions als mitjans de comunicació moments abans de comparéixer com a investigat davant del Jutjat d’Instrucció número 18 de València per la peça del cas Imelsa en què s’investiguen preteses contractacions irregulars en l’empresa. És la part del cas coneguda com a peça “dels zombis”.

Quan ha arribat al jutjat, al voltant de les 10.00, davant d’una gran expectació mediàtica, ha assegurat als mitjans que faria declaracions després de la compareixença davant del jutge. No obstant això, ha avançat que en Imelsa hi havia gent contractada que no hi anava a treballar. “Tota no”, ha puntualitzat.

Preguntat pels criteris que se seguien per a efectuar les contractacions en aqueixa empresa pública, Benavent, que alguna vegada s’ha definit ell mateix com el “ionqui dels diners”, ha indicat: “Padrins i barrots”. Interpel·lat per si s’usaven les places reservades a persones amb discapacitat per a “col·locar gent”, ha contestat que això “es veurà al seu moment”.

Amb tot, ha admés que hi havia “frau” i quan se li ha preguntat qui n’era el responsable ha asseverat: “Entre tots, jo que era el que firmava”, ha dit, encara que també està “qui donava els noms”. En aquest punt, interpel·lat per si un dels responsables era l’expresident de la Diputació Alfonso Rus, ha dit que ho aclarirà al jutge.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha