eldiario.es

Menú

Concentració de la PAH davant del Banco Popular per a evitar el segon desnonament d’una família de Sueca

L’afectada viu com a ocupa en la seua pròpia casa a Sueca amb la seua parella, dos xiquets i sa mare anciana, a l’espera de cobrar les ajudes de dependència

El banc, segons la PAH, reclama un lloguer progressiu de 250€, una multa i que assumisca les despeses de manteniment de l’habitatge

- PUBLICIDAD -
Concentración de la PAH frente al Banco Popular para evitar otro desahucio

Concentració de la PAH davant del Banco Popular per a evitar un altre desnonament

Prop d’un centenar de persones s’han concentrat aquest dilluns a les portes del Banco Popular a vora la plaça de l’Ajuntament. Els membres de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca ( PAH ) reclamen al Popular un lloguer social i la paralització del procés de desnonament a una família de Sueca.

Aquesta família fa tres anys que ocupa il·legalment el seu habitatge a la localitat valenciana, després d’un primer desnonament el 2011. El pis està ocupat per Loren, una dona que viu amb els dos fills menuts –d’11 i 3 anys–, el seu marit i sa mare, una anciana de 83 anys, cega i a l’espera de cobrar les ajudes a la dependència.

Els ingressos de la família estan al voltant de 600 euros i, segons l’afectada, el banc li reclama un lloguer progressiu de 250 a 450 euros en tres anys. És a dir, 250 euros el primer, 350 el segon i 450 el tercer any. A més, li exigeixen el pagament d’una multa de 3 euros diària per adult durant 4 mesos i que es faça càrrec de les despeses de manutenció, taxes de fems, l’IBI i altres taxes que el banc no ha pagat des del primer desnonament.

El 2011 la família ja va ser obligada a abandonar l’habitatge, que van ocupar dos anys després. Llavors, el banc va denunciar l’afectada per usurpació de l’habitatge i a hores d’ara negocia el lloguer social. La PAH exigeix la paralització del desnonament i un lloguer que realment la família puga assumir.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha