Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Diània 2016: música i humor per a Setmana Santa

Tots els components del grup Aspencat

Moisés Pérez

València —

Amb una proposta alternativa per tal de compartir els dies de Pascua amb els amics, el Diània Festival cada vegada va consolidant-se més. Tant, que el festival celebrat a Ontinyent no sols comptarà enguany amb la presència de grups de rock destacats. També de bandes referents en el panorama estatal.

L'inici d'aquest festival tindrà lloc aquest dijous. L'arrancament serà ben particular, ja que no es realitzarà amb música: serà l'humorista Eugeni Alemany qui inaugure el Diània Festival amb una actuació amb el seu estil desgavellat. Tot seguit, començaran els primers concerts de la mà de Mai Mai, Mafalda, Karma i Novus Ordo. Les actuacions musicals dels divendres comptaran amb el messtissatge dels Catarres i la combinació de funk i rock tan característica dels sevillans O'Funkillo. La nit es completarà amb el rock d'Inèrcia, Zerokoma, Dj Plan B, Esir, Xaluq i Tiakatú.

El dissabte serà el plat fort d'aquest festival. Un dels referents del panorama valencià com Aspencat i la banda estatal Narco seran els grans protagonistes. L'estil singular de El Diluvi i el rock amb intromissions d'una ska quasi en extinció al panorama de la música alternativa de Va de Bó! seran altres de les grans atraccions de la jornada del dissabte. Aquest mateix dia també actuaran Rapsusklei & The Flow Fanatics, Entreparèntesis, Fanfarria Taquikardia i la Trocamba Matanusca.

L'escenari Diània, a la pista d'atletisme del Poliesportiu Municipal, acollirà els concerts més destacats les nits de divendres 25 i dissabte 26 de març. El Llombo, l'altra zona de concerts, acollirà de manera gratuïta concerts i activitats durant els tres dies del festival.

Però, al Diània no sols hi haurà música i humor. Com fan altres festivals com el Deleste o el Festivern, es realitzaran campionats esportius i les paelles populars en el Poliesportiu o en el pàrquing ubicat al costat del Campus Universitari respectivament. Tot situat al voltant d'una àmplia i gratuïta zona d'acampada sobre les antigues hortes del Llombo i a un pas del centre urbà d'Ontinyent. Una manera de gaudir de la Setmana Santa diferent.

Etiquetas
stats