eldiario.es

Menú

César Sánchez "regala" un pavelló esportiu de 777.000 euros al poble d'un dels seus vicepresidents

Compromís denuncia a l'equip del PP en la Diputació d'Alacant per eximir Busot de qualsevol pagament en la construcció de la instal·lació esportiva

- PUBLICIDAD -
El alcalde de Calp y presidente de la Diputación de Alicante, el popular César Sánchez

El president de la Diputació d'Alacnt, César Sánchez, del PP.

És tot un regal. La Diputació d'Alacant, que presideix César Sánchez, del PP, ha atorgat una subvenció nominativa de 777.146 euros per a la construcció d'un pavelló esportiu a Busot, localitat d'uns 3.000 habitants de la qual és alcalde un dels vicepresidents de la corporació, Alejandro Morant, també del PP, en la qual s'exonera a l'Ajuntament d'aportar quantitat alguna sobre la base d'un criteri d'excepcionalitat.

La partida per a aqueix projecte en els pressupostos de la Diputació, aprovats al gener, era de 150.000 euros, però el juliol passat es va aprovar una subvenció plurianual de 777.146 euros. La xifra supera el que la Diputació destina a infraestructures hidràuliques o a la lluita contra incendis.

Compromís ha presentat un recurs pel que considera "un clar frau i desviació de poder" atès que a la resta de pobles se'ls fa pagar entre un 15% i un 50% dels projectes que subvenciona la Diputació. Si la institució provincial no estableix les mateixes condicions que per a la resta de municipis, la coalició ha amenaçat aquest dilluns amb portar el cas al contenciós-adminsitratiu.

"En els pròxims mesos", ha vaticinat el portaveu de Compromís en la Diputació d'Alacant, Gerard Fullana, "assistirem a l'aprovació de projectes semblants lligats a alguns dels sis vicepresidents del PP i els seus diputats". Fullana ha reclamat que es reintegre a tots els pobles l'import que han pagat, que suma més de 6 milions d'euros, o que el poble del vicepresident pague la seua part.

"No entrem a valorar si les obres són necessàries o no, només perseguim que tots els municipis concórreguen en igualtat de condicions. Aquesta obra s'inaugurarà el 2019, any electoral. Els pobles alacantins ja estem pagant la campanya electoral d'Alejandro Morant i César Sánchez", ha afegit el portaveu de Compromís.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha