Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El PP crea una plataforma per a denunciar sota l’anonimat la gestió de Marzà

El conseller d’Educació, Vicent Marzà (Compromís), i la seua predecessora en el càrrec, María José Catalá (PP), en les Corts Valencianes.

El PP crearà una plataforma multimèdia sobre la gestió del conseller d’Educació, Vicent Marzà, que permetrà a les famílies i a la resta dels agents educatius canalitzar a través seu les queixes i els problemes.

La portaveu d’Educació del PP en les Corts Valencianes, Beatriz Gascó, ha explicat hui en una roda de premsa aquesta iniciativa que pretén posar “serietat i ordre” en la Conselleria d’Educació.

Gascó ha assegurat que el PP està treballant ja amb un equip informàtic per determinar la manera més segura de crear la plataforma, que, ha afirmat, garantirà la confidencialitat dels que vulguen fer-ne ús.

“Si una família se sent desatesa farem preguntes orals i escrites –en les Corts–, demanarem al conseller Marzà que vinga a contestar a les famílies i demanarem els informes als inspectors per saber què passa”, ha manifestat Gascó.

Aquesta nova eina servirà per a “fiscalitzar els problemes que aquest tripartit no para de generar pel caos, la desorganització i la inexperiència, per no dir menfotisme”, ha afirmat la diputada popular.

Marzà ha estat en el punt de mira de la dreta des del seu nomenament el juny del 2015,

Compromís, contra el Gran Germà

El diputat i portaveu de Compromís en la Comissió d’Educació i Cultura de les Corts Valencianes, Josep Nadal, no ha tardat a reaccionar. “L’anunci del PP de crear una plataforma de denúncia per a inspeccionar i fiscalitzar la comunitat educativa és el mateix invent que el 2013 van intentar Noves Generacions per a denunciar de manera anònima els professors i que va ser durament criticat pels professionals de l’educació. El PP no ha fet els deures i, com el curs passat, fa el seu discurs lamentable i amb lamentacions contra la gestió del conseller”.

Segons Nadal, “el PP vol fer de Gran Germà després d’haver arruïnat Educació amb el forat de CIEGSA, amb aqueixos 1.300 milions d’euros de sobrecostos en la construcció de col·legis. Quantitat comparable al forat deixat pels governs del PP en l’antiga Ràdio Televisió Valenciana. Segurament la diputada popular Beatriz Gascó, que va ocupar un alt càrrec en Educació, sabrà quins són els col·legis públics més afectats per la falta de millores, ja que no les van rebre per la presumpta trama de corrupció que ara serà investigada en la Comissió sobre CIEGSA en les Corts”.

Etiquetas
stats