Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Israel abre otro conflicto con España por hablar de genocidio en Gaza
¿Ha tocado 'techo' el crecimiento de la economía española?
Opinión - Exclusivo para socios El rompecabezas de ERC. Por Neus Tomàs

La PAH intenta impedir el desnonament d'un habitatge a Castelló

La presidenta de la PAH en castellón amb l'afectada pel desnonament.

Belén Toledo

La Plataforma d'Afectats per les Hipoteques (PAH) està des de primera hora del matí del dilluns intentant parar un desnonament en el barri del Grau, a Castelló. Prop de 70 persones s'han concentrat en la porta de l'habitatge afectat -un adossat en el Camí del Serradal- al crit de “No ens mouran” i “Ni gent sense cases ni cases sense gent”. L'hora marcada per al desnonament eren les 9:30.

María Jesús Garrido, presidenta de la PAH de Castelló, ha comparegut davant els mitjans abraçant l'afectada pel desnonament, Marta Cecilia Sánchez. Garrido ha explicat que s'ha arribat a aquesta situació a causa d'una cadena d'errors de l'advocat d'ofici de Sánchez, que no va tramitar adequadament la petició de moratòria. La representant de la PAH ha demanat una formació específica per als lletrats d'ofici, “igual que es fa amb els temes de menors, per exemple”.

El banc propietari de l'immoble és Bankia, segons ha explicat Garrido. El banc va intentar desnonar Marta Cecilia Sánchez el 2015, però en aquell moment la PAH va aconseguir parar el llançament.

Etiquetas
stats