Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Francisco Camps pressiona Ricardo Costa davant la seua possible confessió en Gürtel

Francisco Camps i Ricardo Costa durant el "judici dels vestits".

elDiariocv

Augmenta el nerviosisme en aquell que fou president de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, davant les “revelacions” que podria realitzar el seu exnúmero dos en el Partit Popular de la Comunitat Valenciana, Ricardo Costa, en el judici que es desenvolupa en l'Audiència Nacional pel finançament il·legal del PPCV dins del cas Gürtel. Així, tal com avança la Cadena Ser, l'exsecretari general dels populars valencians ha denunciat pressions de Camps davant la seua possible confessió.

Costa hauria rebut almenys tres trucades telefòniques de l'excap del Consell hores abans de la seua declaració en el judici de la Gürtel valenciana, una circumstància que també s'ha produït amb l'equip de lletrats de l'exsecretari general del PPCV, que també haurien rebut trucades provinents d'advocats pròxims al PP interessant-se pel contingut de la declaració del seu client.

Aquest divendres es reprèn el judici amb les declaracions de Pablo Crespo i Álvaro Pérez 'El Bigotes', que dimecres passat van demanar un ajornament de la vista per a repensar la seua estratègia de defensa després de les confessions dels nou empresaris que van admetre els pagaments en 'b' i del capitost de la trama, Francisco Correa, que va apuntar directament a Costa com a responsable de l'estratègia de finançament il·legal.

Etiquetas
stats