eldiario.es

9

El Consell reserva 55 milions per a la nova televisió en els pressupostos del 2017

El conseller d’Hisenda, Vicent Soler, ha presentat l’esborrany dels comptes per a l’any que ve, que ascendiran a 17.724 milions d’euros

El conseller de Hacienda, Vicent Soler, atiende a los medios en las Corts

El conseller Vicent Soler atén als mitjans en les Corts

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha presentat aquest divendres l’esborrany del pressupost de la Generalitat per al 2017. Els comptes autonòmics, “els de la reconstrucció social i econòmica”, per a l’exercici que ve ascendeixen a 17.725 milions d’euros, que comporten un increment del 2,8 per cent respecte de l’exercici actual.

En l’àmbit consolidat –Administració general, empreses i altres organismes autònoms– el pressupost augmenta un 2,97 per cent i se situa en 18.916 milions d’euros. Així doncs, entre altres partides del sector públic hi ha els 55 milions d’euros per a la futura Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, que suposa un 0,31% del total.

En aquest sentit, la llei preveu una partida entre el 0,3 i el 0,6 % del total dels comptes autonòmics per a la nova televisió, amb la qual cosa el Govern valencià situa el pressupost del futur ens públic en el tram baix de la previsió.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha