eldiario.es

9

El Consell reserva 55 milions per a la nova televisió en els pressupostos del 2017

El conseller d’Hisenda, Vicent Soler, ha presentat l’esborrany dels comptes per a l’any que ve, que ascendiran a 17.724 milions d’euros

El conseller de Hacienda, Vicent Soler, atiende a los medios en las Corts

El conseller Vicent Soler atén als mitjans en les Corts

El conseller d’Hisenda i Model Econòmic, Vicent Soler, ha presentat aquest divendres l’esborrany del pressupost de la Generalitat per al 2017. Els comptes autonòmics, “els de la reconstrucció social i econòmica”, per a l’exercici que ve ascendeixen a 17.725 milions d’euros, que comporten un increment del 2,8 per cent respecte de l’exercici actual.

En l’àmbit consolidat –Administració general, empreses i altres organismes autònoms– el pressupost augmenta un 2,97 per cent i se situa en 18.916 milions d’euros. Així doncs, entre altres partides del sector públic hi ha els 55 milions d’euros per a la futura Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació, que suposa un 0,31% del total.

En aquest sentit, la llei preveu una partida entre el 0,3 i el 0,6 % del total dels comptes autonòmics per a la nova televisió, amb la qual cosa el Govern valencià situa el pressupost del futur ens públic en el tram baix de la previsió.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha