Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Rafael Hernando (PP) fa un toc a Bonig i afirma que “no coneix bé” els Pressupostos de l'Estat

Rafael Hernando, portaveu del PP al Congrés

Toni Cuquerella

El portaveu del PP en el Congrés, Rafael Hernando, ha relativitzat les crítiques dels populars valencians i ha fet un toc d'atenció a la seua presidenta Isabel Bonig, afirmant que creu que “no coneix bé els Pressupostos” per a 2017.

Aquesta valoració realitzada per Hernando en RNE es produeix després que el PP valencià s'haja sumat també a una declaració institucional de les Corts Valencianes per a mostrar rebuig als comptes públics, i en la qual estan totes les forces de l'arc parlamentari. “Ara que tindrà oportunitat de conèixer-los millor espere que canvie d'opinió”, ha sentenciat el portaveu popular.

Defensa de Moragues

D'aquesta manera Hernando també ha tirat una mà al delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, que s'havia quedat en solitari dins del PP valencià en la defensa dels comptes. Moragues afirmava que Mariano Rajoy “atén” les “grans peticions” dels valencians de finançament i Corredor.

En xifres el delegat del Govern afirmava que “la Comunitat Valenciana rebrà 851,42 milions d'euros més enguany pel sistema de finançament, un 9,36% més”. Moragues destaca a més que “la Comunitat Valenciana té un augment per sobre de la mitjana i hi ha una millora de finançament de prop d'1.900 milions en quasi dos anys”.

Finalment el representant del govern ha advertit que “no es poden comparar els PGE de 2017 amb els de 2016 ja que l'any passat el Govern estava en funcions, hi havia una acord de no disponibilitat i un tancament comptable anticipat”.

Etiquetas
stats