eldiario.es

9

El jutge denega seguretat extraordinària al ‘yomus’ Alfarrassí i ajorna el seu interrogatori per les agressions del 9-O

S’eleven a dèsset els imputats arran dels altercats provocats per l’extrema dreta durant la manifestació per la llengua celebrada a València

Imagen de Vicent Estruch, conocido como 'Alfarrasí' o 'cap de pot', con una imagen de Hitler tatuada en la pierna

Vicent Estruch, conegut com 'Alfarrasí' o 'cap de pot', amb una imatge de Hitler tatuada a la cama

Aquest dimecres estava citat a declarar en la Ciutat de la Justícia de València el yomus Vicente Estruch, conegut com a ‘Alfarrassí’, un dels protagonistes de les agressions del 9 d’Octubre a periodistes i participants en la manifestació nacionalista celebrada a València amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana.

Alfarrassí ha sol·licitat mesures extraordinàries de seguretat per a la seua declaració –tal com al seu dia va fer l’expresident de la Diputació de València i del PP provincial, Alfonso Rus–, una petició que ha estat denegada pel jutge pel fet de considerar que la Ciutat de la Justícia ja disposa de seguretat pròpia i és suficient.

Ha acudit a declarar acompanyat pel seu advocat i uns quants membres de la penya ultra del València Club de Futbol i s’ha negat a fer declaracions a l’entrada als jutjats.

L'advocat de l'ultra ha demanat més temps per a llegir-se la causa després d'al·legar indefensió perquè no ha pogut revisar tot el procediment. El magistrat ha acceptat la petició i ha citat Alfarrasí divendres que ve 1 de desembre, 48 hores després.

Fins al moment ja són 17 els imputats pels actes violents del passat 9 d’Octubre, la majoria amb antecedents penals i policials.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha