Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El jutge denega seguretat extraordinària al ‘yomus’ Alfarrassí i ajorna el seu interrogatori per les agressions del 9-O

Vicent Estruch, conegut com 'Alfarrasí' o 'cap de pot', amb una imatge de Hitler tatuada a la cama

Sergi Pitarch

València —

Aquest dimecres estava citat a declarar en la Ciutat de la Justícia de València el yomus Vicente Estruch, conegut com a ‘Alfarrassí’, un dels protagonistes de les agressions del 9 d’Octubre a periodistes i participants en la manifestació nacionalista celebrada a València amb motiu del Dia de la Comunitat Valenciana.

Alfarrassí ha sol·licitat mesures extraordinàries de seguretat per a la seua declaració –tal com al seu dia va fer l’expresident de la Diputació de València i del PP provincial, Alfonso Rus–, una petició que ha estat denegada pel jutge pel fet de considerar que la Ciutat de la Justícia ja disposa de seguretat pròpia i és suficient.

Ha acudit a declarar acompanyat pel seu advocat i uns quants membres de la penya ultra del València Club de Futbol i s’ha negat a fer declaracions a l’entrada als jutjats.

L'advocat de l'ultra ha demanat més temps per a llegir-se la causa després d'al·legar indefensió perquè no ha pogut revisar tot el procediment. El magistrat ha acceptat la petició i ha citat Alfarrasí divendres que ve 1 de desembre, 48 hores després.

Fins al moment ja són 17 els imputats pels actes violents del passat 9 d’Octubre, la majoria amb antecedents penals i policials.

Etiquetas
stats