eldiario.es

9

La nova televisió inverteix mig milió d'euros en una sèrie d'animació, Júlia i Gilbert

L'encàrrec, autoritzat per L'Alt Consell Consultiu, és el primer d'un valor superior a 250.000 euros

El Consell Rector de la CVMC triarà el 13 de juny a Alacant la identitat visual definitiva d' à.

La nova televisió inverteix mig milió d'euros en una sèrie d'animació, Júlia i Gilbert

La nova televisió inverteix mig milió d'euros en una sèrie d'animació, Júlia i Gilbert

Les tres empreses finalistes dels books o dossiers per al disseny de la identitat visual del conjunt de la plataforma de la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació han presentat aquest matí les seues propostes als membres del Consell Rector. Les empreses que han presentat el seu projecte són After Share València SAU, Estudio Menta, SL i l’equip de Dídac Ballester, Sebastián Alós, Antonio Ballesteros i Enrique Casp.

El Consell Rector, segons un comunicat de la CVMC,  valorarà les mencionades propostes en una reunió que mantindrà a la ciutat d’Alacant el proper dimarts. Serà la primera reunió que fa a Alacant l’organisme presidit per Enrique Soriano.

D’altra banda, el Consell Rector ha autoritzat el contracte d’animació seleccionat per L’Alt Consell Consultiu (ACC) i titulat Júlia i Gilbert. És el primer encàrrec d’obra de més de 250.000 euros, motiu pel qual ha hagut de ser autoritzat per L’ACC. El cost total del contrate és de 549.237 euros per a 26 capítols de 7 minuts cada capítol.

El Consell Rector ha autoritzat també la signatura d’un conveni de col.laboració cultural, científica i educativa amb les cinc universitats públiques de la Comunitat Valenciana.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha