Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Pugen a 131 els migrants rescatats des d'aquest diumenge a les costes de Balears

Imatge d'arxiu d'una pastera

Europa Press

0

Un total de 42 persones migrants, d'origen magribí i subsaharià, han estat interceptades aquest dilluns, després d'haver arribat a dues embarcacions tipus pastera, a les costes de Formentera i Portocolom (Mallorca).

Segons ha informat Delegació del Govern a Balears als mitjans de comunicació, aquest dilluns a les 07.00 hores s'ha interceptat 16 persones d'origen magribí, en aparent bon estat de salut, a terra, als voltants del Port de Formentera.

Posteriorment, a les 08.52 hores s'han interceptat 26 persones, totes d'origen subsaharià i en aparent bon estat de salut, al Port de Portocolom (Mallorca). A les interceptacions dels migrants han intervingut patrulles de seguretat ciutadana.

Aquestes dues embarcacions se sumen a les arribades diumenge passat a Balears, de manera que els migrants que han arribat a les Illes pugen a 131.

En concret, aquest diumenge van arribar dues embarcacions tipus pastera a Formentera, amb 17 i 18 persones a bord, una altra als voltants del Pilar de la Mola (Formentera), amb 18 persones a bord, així com 22 persones més que van arribar a 20 milles al sud-est de l'illa de Cabrera, set als voltants de Cala Galiota, a la Colònia de Sant Jordi (Mallorca) i set més al carrer Sant Jordi de Platja d'en Bossa, a Sant Josep de Sa Talaia (Eivissa).

Etiquetas
stats