Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La Policia Local de Palma deté un home per maltractar i agredir sexualment la seva parella

Uniforme de la Policia Local de Palma.

Europa Press

0

La Policia Local de Palma ha detingut un home per agredir sexualment la seva parella, sobre la qual el maltractament psicològic era, a més, “constant”.

En nota de premsa, el cos municipal ha detallat que els fets van passar cap a les 18.45 hores del 5 d'abril passat, quan agents de la Unitat de Seguretat Integral van acudir a un domicili de la zona est de la ciutat, en rebre la trucada d'una dona que denunciava haver estat agredida per la parella.

La víctima va manifestar que el seu agressor, un home de 60 anys i de nacionalitat boliviana, la maltractava psicològicament i la sotmetia a contínues agressions sexuals.

En detall, va explicar que el presumpte autor va arribar al domicili en estat ebri i va carregar contra ella, vexant-la i insultant-la, a més d'actuar amb gran violència, trencant objectes de la casa. A causa del seu estat d'ebrietat, es va quedar adormit al saló, moment que va aprofitar la dona per demanar ajuda per telèfon.

Després d'escoltar el relat dels fets i observar els desperfectes causats, els agents van despertar l'home i li van comunicar la detenció.

La víctima, per la seva banda, va interposar denúncia a la Sala d'Atestats d'aquesta Policia, i atès que la valoració del risc va donar un resultat mitjà, es van adoptar les mesures oportunes de protecció a la víctima establertes al protocol VIOGEN.

Etiquetas
stats