eldiario.es

9

València Basket presenta el llibre commemoratiu del seu trenté aniversari

“Esperit Taronja. 30 anys d’història de València Basket” és obra de Joan Carles Martí i Jorge Salas

Portada d'“Esperit Taronja. 30 anys d’història de València Basket”

Portada d'“Esperit Taronja. 30 anys d’història de València Basket”

València Basket presentarà el llibre commemoratiu del seu trentè aniversari “Esperit Taronja. 30 anys d’història de València Basket” en un acte que tindrà lloc en la pista central de la Fonteta el dijous 27 d'abril de 2017 a les 20:00 hores amb entrada lliure pels aficionats.

L'obra està editada per Drassana Llibres en un volum de 200 pàgines que porta la signatura de Joan Carles Martí i Jorge Salas i que es podrà trobar en les seues diferents versions en castellà, valencià i anglés. Els autors han comptat amb la col·laboració de 28 periodistes que han viscut en primera persona el creixement del Club, fins a aconseguir la significativa xifra de trenta redactors.

A més dels dos autors, la presentació comptarà amb la presència de mítics exjugadors i tècnics de l'entitat, membres de la primera plantilla actual i jugadores de l'equip femení entre uns altres.

El llançament d’este llibre compta amb la col·laboració de Bankia, patrocinador oficial dels actes de celebració del 30 aniversari de Valencia Basket, per la qual cosa gràcies a este suport ha sigut possible posar-li un preu de venda molt competitiu d'11,95 euros, segons un comunicat del club. 

Accés lliure a la presentació

Tots els aficionats que vulguen acostar-se a conéixer de primera mà i adquirir este recorregut bibliogràfic per la història del seu Club podran accedir al pavelló per la porta 3 de la Fonteta per a assistir a este acte. Una vegada finalitze la presentació, s'habilitarà una taula en la qual els autors i alguns jugadors del passat i el present taronja estaran a la disposició dels seguidors per a signar exemplars d’ “Esperit Taronja. 30 anys d’història de València Basket”.

El llibre estarà disponible en un stand que s'instal·larà durant la presentació en el parquet de la Fonteta, així com en la Botiga Oficial del València Basket, en la web de Drassana Llibres i en les millors llibreries a un preu d'11,95 euros.

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha