Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Debat sobre la relació entre Catalunya i Espanya: “hem de parlar”

Núria Parlon, Gerardo Pisarello, Anna Gabriel, Carlos Carrizosa i Roger Torrent

elDiario.es Catalunya

Catalunya Plural i eldiario.es convoquen un debat sobre la relació entre Catalunya i Espanya per presentar l'última revista d'eldiario.es a Barcelona. Aquest número porta per títol 'Hem de parlar' i està dedicada a analitzar a fons el major repte polític al qual s'enfronta el país des de la Transició. El debat tindrà lloc el proper dijous, dia 31 de març, a les 7 de la tarda, a l'auditori de l'Antiga Fàbrica Damm, al carrer Rosselló 515 de Barcelona (mapa). Hi participaran:

  • Gerardo Pisarello (Barcelona en Comú), primer tinent d'Alcalde de Barcelona
  • Núria Parlón (PSC), alcaldessa de Santa Coloma
  • Anna Gabriel, diputada de la CUP
  • Carlos Carrizosa, diputat i portaveu de Ciutadans
  • Roger Torrent, portaveu adjunt de Junts pel Sí al Parlament
  • Santi Rodríguez, diputat i portaveu del PP

Ignacio Escolar, director d'eldiario.es, també participarà a la taula rodona, que serà moderada per Josep Carles Rius, responsable de Catalunya Plural.

Tant a la taula rodona com a la revista estan representades totes les posicions polítiques a l'hora d'abordar les relacions entre Catalunya i Espanya. Des del independentisme, fins a la defensa de l'actual status quo o les solucions que passen pel 'dret a decidir' o el federalisme. De la mateixa manera, tant el contingut de la revista com el debat de dijous aposten pel reconeixement de la pluralitat i la necessitat del diàleg entre totes les parts. En aquest sentit, eldiario.es i Catalunya Plural constitueixen un pont entre les realitats espanyoles i catalanes. Un pont pel qual transiten algunes de les veus més respectuoses amb les aspiracions catalanes. A la publicació que es presenta dijous escriuen, per exemple, Suso de Toro, Maria Eugènia Palop, Fernando de Páramo, Isaac Rosa, Antón Losada o Mariola Urrea.

L'últim revista d'eldiario.es publica, entre altres, l'entrevista al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, realitzada per Ignacio Escolar, Josep Carles Rius i Arturo Puente. En total, són 84 pàgines en què el lector pot albirar que tota solució al contenciós entre Catalunya i Espanya passa pel diàleg i l'entesa. Sobre tot això en parlarem dijous que ve. Des de Catalunya Plural convidem als nostres lectors a que ens acompanyin. L'entrada és lliure fins a completar l'aforament.

Etiquetas
stats