Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Estabilitzat l'incendi de Serra Calderona després d'arrasar 1.300 hectàrees

Vista aèria de la zona arrasada pel foc en la Serra Calderona

EFE

València —

L'incendi forestal declarat dimecres passat en la localitat valenciana de Gàtova i que ha acabat afectant a les castellonenques de Sogorb i Altura, a l'entorn de la Sierra Calderona, està estabilitzat i sense flama després d'arrasar unes 1.200 hectàrees i es treballa a evitar rebrots en el seu perímetre.

Així ho han anunciat aquest divendres responsables dels serveis d'emergències de la Generalitat i de les diputacions de València i Castelló des del lloc de comandament avançat (PMA) situat a Altura, on s'ha confirmat que no existeixen reproduccions però encara hi ha zones calentes dins del perímetre.

Per açò, els mitjans aeris (han arribat a coincidir vint-i-set) fins a la posta de sol per a reincorporar-se aquest dissabte, especialment en tasques ja de vigilància per a evitar possibles rebrots en qualsevol punt de la zona, que presenta unes condicions meteorològiques molt més favorables que ahir.

Quant als mitjans terrestres, unes 600 persones estaven mobilitzades per a treballar en les hores nocturnes.

Les flames es van iniciar a Gàtova al voltant de les 19 hores del passat dimecres, probablement per un raig latent segons les primeres hipòtesis, i han afectat a l'àrea d'influència del parc natural de la Serra Calderona, que ha patit entorn del 30% de la superfície cremada segons les primeres estimacions.

Sobre este blog

Etiquetas
stats