Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique

Escola Valenciana reelegeix el seu president

Vicent Moreno, president d'Escola Valenciana.

elDiariocv

Escola Valenciana-Federació d'Associacions per la Llengua ha reelegit aquest dissabte Vicent Moreno com a president en la reunió de les entitats que integren aquest moviment cívic celebrada a Xàtiva. Moreno ha obtingut 54 vots delegats davant els 15 vots que ha recollit Joan Cortés, president de la Coordinadora de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera. Era la primera vegada que es presentaven dos candidats a dirigir Escola Valenciana.

Amb aquesta elecció, en la qual han estat cridats a participar els delegats de les 29 entitats que formen part del moviment civil més important del valencianisme, la direcció d'Escola Valenciana aposta per una certa continuitat, tot i que el canvi polític en la Generalitat, que ha portat uns quants dels membres del seu equip a ocupar càrrecs en l'organigrama de la Conselleria d'Educació i Cultura -encapçalada per un activista del moviment com Vicent Marzà-, obligarà a obrir “una etapa de canvi organitzatiu”, segons que ha assenyalat Escola Valenciana.

Etiquetas
stats