Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Feijóo se alinea con la ultra Meloni y su discurso de la inmigración como problema
Israel anuncia una “nueva fase” de la guerra en Líbano y crece el temor a una escalada
Opinión - Junts, el bolsillo y la patria. Por Neus Tomàs

Intersindical demanda la Generalitat per successió d'empreses en la nova RTVV

Seu de RTVV a Burjassot.

EFE

València —

El sindicat Intersindical ha presentat una demanda davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana per successió d'empreses contra RTVV, la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i la Generalitat.

Segons ha informat aquest sindicat en un comunicat, aquesta demanda se sustenta en la tesi que les dues empreses de ràdio i televisió (RTVV i CVMC) són, en realitat, la mateixa amb un canvi de denominació.

En la demanda es considera que s'ha produït una successió d'empreses, la qual cosa suposaria un frau de llei, i en cas de prosperar la demanda els treballadors de RTVV que s'incorporen a la nova empresa hauran de tenir l'antiguitat, triennis, salaris, categoria, conveni i condicions laborals que tenien en l'antiga empresa.

Aquesta demanda, segons les mateixes fonts, “obri la porta a centenars de demandes individuals per a poder accedir a la nova corporació”.

stats