Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Intersindical demanda la Generalitat per successió d'empreses en la nova RTVV

Seu de RTVV a Burjassot.

EFE

València —

El sindicat Intersindical ha presentat una demanda davant el Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana per successió d'empreses contra RTVV, la Corporació Valenciana de Mitjans de Comunicació (CVMC) i la Generalitat.

Segons ha informat aquest sindicat en un comunicat, aquesta demanda se sustenta en la tesi que les dues empreses de ràdio i televisió (RTVV i CVMC) són, en realitat, la mateixa amb un canvi de denominació.

En la demanda es considera que s'ha produït una successió d'empreses, la qual cosa suposaria un frau de llei, i en cas de prosperar la demanda els treballadors de RTVV que s'incorporen a la nova empresa hauran de tenir l'antiguitat, triennis, salaris, categoria, conveni i condicions laborals que tenien en l'antiga empresa.

Aquesta demanda, segons les mateixes fonts, “obri la porta a centenars de demandes individuals per a poder accedir a la nova corporació”.

stats