Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

La CUP demana a ERC que entri al Govern per “assegurar” el 9-N

La CUP demana a ERC que entri al Parlament.

Europa Press

Barcelona —

El diputat de la CUP al Parlament, Quim Arrufat, ha demanat aquest dimarts a ERC que entri a formar part del Govern per “assegurar i redoblar els esforços” perquè el 9 de novembre se celebri la consulta malgrat el rebuig del Govern central i la suspensió cautelar del Tribunal Constitucional (TC).

“Els demanem per favor que entrin al Govern i assegurin que hi hagi consulta des de dins de l'Executiu”, ha sentenciat en roda de premsa des del Parlament, on ha comparegut acompanyat pels altres dos diputats de la CUP a la Cambra, David Fernández i Isabel Vallet.

Arrufat ha assegurat que el seu partit també està disposat a fer “el que calgui” perquè la consulta se celebri, tot i que ha precisat que no considera necessari oferir-se per governar perquè el seu paper no és tan determinant com el del partit que lidera Oriol Junqueras.

En un altre ordre de coses, la CUP també ha demanat poder presidir la comissió sobre frau fiscal que es va aprovar al Parlament la setmana passada arran del cas Pujol.

Etiquetas
stats