eldiario.es

9
Menú

CATALUNYA

L'editorial Proteus, quatre anys premiant els valors socials

Ada Colau, la portaveu de la Plataforma Afectats per la Hipoteca, escollida la personalitat ètica de l'any en l'àmbit social

Xavier Batalla i Kilian Jornet l'acompanyen com guardonats en el terreny cultural i en l'esportiu

- PUBLICIDAD -

Els valors i la consciència social també es premien . Per això, la portaveu de la Plataforma Afectats per la Hipoteca ( PAH ) , l'Ada Colau , el periodista Xavier Batalla i l'exitós corredor de muntanya Kilian Jornet , guardonats per l'editorial Proteus com les personalitats ètiques de l'any en els àmbits social , cultural i esportiu .

En la quarta edició dels Premis Proteus , el jurat , format en la seva majoria per doctors en filosofia , ha destacat " l'audàcia i l'encert en el lideratge de la Plataforma d' Afectats per la Hipoteca " en el cas de l'Ada Colau , així com " els grans fruits que està aconseguint , posant aquest greu problema a l'agenda social , política i judicial".

Colau , que com la resta de personalitats premiades va ser triada com a finalista pels internautes a través de les xarxes socials , va voler compartir el premi amb els voluntaris de la plataforma " perquè fan visibles els invisibles ".

Del Xavier Batalla , mort fa tan sols unes hores , tot just un dia després de ser premiat, el jurat va destacar " el seu rigor periodístic i la seva llarga i exitosa trajectòria professional " , i del Kilian Jornet , l'atleta premiat , " els valors sòlids que transmet en la seva trajectòria esportiva i la seva sensibilitat cap al medi ambient".

La Mercè Riera , al capdavant del centre social El Xiprer des de fa anys , va rebre el premi Valors a tota una trajectòria , lliurat per l'Associació Cultural Valors.

En l'apartat de premis col.lectius , els guardons van recaure en Cuina Justa ( Emprenedoria ) , el Banc dels Aliments ( Projecte social ) , la Fundació Social del Raval ( Projecte pedagògic ) i La Marató de TV3 ( Cultura i comunicació ) .

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha