Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Els Mossos detenen una persona en una operació contra un Centre Social de Barcelona

Un agent dels mossos escorcolla la terrassa del CSO Blokes

elDiario.es Catalunya

Nova actuació dels Mossos al voltant dels espais del moviment llibertari barceloní. Un operatiu de la policia autonòmica ha detingut aquest dimecres a una persona al centre social Blokes, al districte barceloní de Gràcia, després de escorcollar l'edifici així com dos habitatges particulars, un al mateix districte i un altre al d'Horta-Guinardó.

La informació facilitada per la policia assegura que es tracta d'una dona de 35 anys de nacionalitat doble, italiana i austríaca. La detinguda passarà a disposició de l'Audiència Nacional, tot i que segons avança La Directa, de moment es troba a la comissaria de les Corts.

Segons fonts dels Mossos, l'operació s'emmarca en una investigació sobre uns presumptes atracaments comesos a Alemanya. La fiscalia d'aquest país hauria enviat una Comissió Rogatòria Internacional, tramitada des de l'Audiència Nacional i executada per la policia catalana. La detenció, per la seva banda, s'hauria realitzat en virtut d'una ordre europea de detenció, tramitada pel mateix país, sempre segons fonts policials.

Durant l'operatiu al centre social Blokes, un grup d'agents ha accedit a l'immoble enderrocant la porta i l'ha escorcollat mentre retenia diversos dels seus ocupants a l'interior. Els agents han escorcollat tots els punts de la casa, incloent-hi la terrassa, com s'aprecia en la fotografia, presa aquest dimecres a mig matí. En aquest moment l'operació continua oberta.

Hi ha convocades concentracions de suport a detinguts i retinguts a les 14 hores, davant de la comissaria de les Corts, i a les 19 hores a la plaça del Diamant de Gràcia.

Etiquetas
stats