Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Lluís Llach encapçalarà la llista independentista 'Junts pel sí' a Girona

Lluís Llach encapçalarà la llista de 'Junts pel sí' a Girona

Europa Press

Girona —

El cantant Lluís Llach serà el número un a Girona de la llista sobiranista 'Junts pel sí', que integren ERC, CDC i entitats sobiranistes per a les eleccions catalanes del 27 de setembre.Ho ha anunciat ERC aquest divendres a través d'un apunt a Twitter, en què ha afegit: “Anem a totes per guanyar el sí el 27S”.

Llach se suma a la llista que encapçalarà a Barcelona el exeurodiputat d'ICV Raül Romeva, seguit per Carme Forcadell, Muriel Casals, Artur Mas -que serà el candidat a president-, Oriol Junqueras, Eduardo Reyes i Oriol Amat. Els dos últims noms també han transcendit aquest divendres. Reis és president de l'entitat independentista castellanoparlant Suma't i Amat és catedràtic d'Economia a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

La candidatura 'Junts pel sí' es va perfilant quan queden just dos mesos per als comicis del 27 de setembre. Del que no hi ha dubte a hores d'ara és que l'actual president Artur Mas sigui el candidat a la Generalitat: ahir Romeva va dir que encara no estava decidit però ràpidament va ser desautoritzat pel Govern i els partits.

Etiquetas
stats