Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Nou programa de L'Alternativa TV: Internet, el paradís perdut

Emissió de L'Alternativa TV

elDiario.es Catalunya

Els avenços proporcionats per la revolució digital amb la interconnexió planetària a través d’Internet –que es presentava com a una incontestable eina emancipadora– conformen, a hores d'ara, una jungla incerta de macro-interessos corporatius, ciberatacs que modifiquen l'equilibri geopolític, fomenten el consum compulsiu i generen postveritats que aniquilen el periodisme rigorós.

Internet s’ha convertit en una eina farcida de llums i ombres, que alguns analistes consideren que serveix més com a eina de control de la ciutadania que com a mitjà democratitzador de la comunicació.

En parlem a la nova edició del programa ‘L’AlternativaTV’, aquest divendres 12 de maig, de 12:30 a 13:30 hores.

Ho fem amb:

SANDRA ALVARO. Doctora en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona i investigadora de la cultura digita.

LOURDES MUÑOZ. Enginyera tècnica en Informàtica i presidenta de ‘Barcelona Open Data’.

JAVIER DÍAZ NOCI. Professor de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra i expert en Periodisme i Internet.

L’Alternativa TV s’emet en directe, des de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, a través dels serveis de ‘UAB Campus Media’ i compta amb l’impuls de la ‘Fundació Periodisme Plural’, l’associació ‘Solidaritat i Comunicació-SICOM’, i les publicacions ‘Alternativas Económicas’ i ‘Mongolia’. El presentador és el periodista i professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, Frederic Pahisa.

Etiquetas
stats