Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

El president de la FAVB Lluís Rabell serà el candidat de 'Catalunya sí que es pot'

Lluís Rabell, president de la FAVB

elDiario.es Catalunya

Barcelona —

Lluís Rabell serà el cap de llista de 'Catalunya sí que es pot' a les eleccions del 27 de setembre. L'activista veïnal i actual president de la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) ha acceptat ser el número u de la candidatura impulsada per ICV, EUiA i Podem, després que els partits consensuessin la proposta aquest mateix vespre, segons ha avançat el diari Ara i ha pogut confirmar Catalunya Plural.

'Catalunya sí que es pot' tanca així la cerca d'un cap de llista després d'haver sondejat altres noms com el de l'economista Arcadi Oliveres, que va rebutjar l'oferta, atès a més que Procés Constituent encara no s'ha pronunciat sobre la seva entrada en la confluència -ho votarà aquest dissabte-.

'Catalunya sí que es pot' aspira a ser alternativa a la “continuïtat” d'Artur Mas, les polítiques del qual, segons la candidatura, s'amaguen rere la llista sobiranista 'Junts pel sí'.

Rabell sempre ha sigut proper als ecosocialistes i, pel que fa al procés sobiranista, en la consulta del 9-N es va posicionar a favor del sí-sí. Actualment president la FAVB i, abans d'arribar al càrrec, havia presidit l'Associació de Veïns de l'Esquerra de l'Eixample, des d'on ha estat molt crític amb el model turístic de Barcelona.

Etiquetas
stats