Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
Sánchez busca romper la unidad del PP para reformar la financiación autonómica
La Fiscalía pide la declaración del marido de la número tres de Ayuso y otro testigo
Opinión - Así se desmonta un bulo de Vox en directo. Por Raquel Ejerique

Nou programa de L'Alternativa TV: Internet, el paradís perdut

Emissió de L'Alternativa TV

elDiario.es Catalunya

Els avenços proporcionats per la revolució digital amb la interconnexió planetària a través d’Internet –que es presentava com a una incontestable eina emancipadora– conformen, a hores d'ara, una jungla incerta de macro-interessos corporatius, ciberatacs que modifiquen l'equilibri geopolític, fomenten el consum compulsiu i generen postveritats que aniquilen el periodisme rigorós.

Internet s’ha convertit en una eina farcida de llums i ombres, que alguns analistes consideren que serveix més com a eina de control de la ciutadania que com a mitjà democratitzador de la comunicació.

En parlem a la nova edició del programa ‘L’AlternativaTV’, aquest divendres 12 de maig, de 12:30 a 13:30 hores.

Ho fem amb:

SANDRA ALVARO. Doctora en Filosofia per la Universitat Autònoma de Barcelona i investigadora de la cultura digita.

LOURDES MUÑOZ. Enginyera tècnica en Informàtica i presidenta de ‘Barcelona Open Data’.

JAVIER DÍAZ NOCI. Professor de la Facultat de Comunicació de la Universitat Pompeu Fabra i expert en Periodisme i Internet.

L’Alternativa TV s’emet en directe, des de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona, a través dels serveis de ‘UAB Campus Media’ i compta amb l’impuls de la ‘Fundació Periodisme Plural’, l’associació ‘Solidaritat i Comunicació-SICOM’, i les publicacions ‘Alternativas Económicas’ i ‘Mongolia’. El presentador és el periodista i professor de la Facultat de Ciències de la Comunicació de la UAB, Frederic Pahisa.

Etiquetas
stats