Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

La Biblioteca Valenciana rep 2.343 dibuixos originals del dibuixant ‘Harca’

El dibuixant Juli Sanchis Aguado ‘Harca’ dona a la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu més de 2.343 dibuixos originals.

elDiariocv

València —

0

El dibuixant Juli Sanchis Aguado ‘Harca’ ha decidit donar a la Biblioteca Valenciana Nicolau Primitiu més de 2.343 dibuixos originals perquè siguen conservats, guardats i consultats pels ciutadans.

La donació es concreta en dibuixos de diverses grandàries, publicats en revistes com ‘Saó’, ‘València 7 dies’, ‘Dimensión humana’, ‘Nonada’ i ‘Pica’m’; caricatures; felicitacions, i dibuixos inèdits.

També s’hi ha depositat l’exposició antològica de l’obra del dibuixant ‘50 anys fent Harca’, composta de 42 dibuixos, 2 cartells informatius de l’exposició i altres materials divulgatius sobre el recorregut de la seua carrera professional.

‘Harca’ (Picassent, 1942) és un humorista gràfic que ha plasmat la societat valenciana en les seues vinyetes crítiques, àcides i satíriques. Autodidacta, va iniciar la trajectòria artística en els últims anys de la dictadura i ha evolucionat fins a publicar en formats digitals i xarxes socials. Més de cinquanta anys denunciant les injustícies, els abusos de poder i les misèries del capitalisme amb enginy i mordacitat.

Des de hui, una part de la seua producció estarà guardada a la Biblioteca Valenciana i a la disposició de la investigació històrica i cultural. 

Sobre este blog

Secció de cultura de l'edició valenciana d'elDiario.es.

Etiquetas
stats