Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Més de 350 persones repoblen el Palmerar d'Elx amb 1.500 exemplars en horts històrics

Imatge dels treballs realitzats a Elx.

Toni Cuquerella

0

Les jornades de repoblació del Palmerar han finalitzat amb la plantació d’exemplars de palmeres a l’Hort de Revenga. Des del 8 de maig i fins a aquest diumenge, més de 350 persones han participat en aquesta iniciativa, organitzada per la Regidoria de Parcs i Jardins i el Patronat del Palmerar, repoblant aquest patrimoni de la Humanitat d'Elx amb uns 1.500 exemplars joves de palmera als horts del Clero, El Palmerar, Vil·la Carmen i Revenga.

“Ha sigut molt positiva i s’han superat totes les previsions, la qual cosa ens anima a continuar desenvolupant aquesta activitat per la gran resposta de la ciutadania i per allò que suposa en clau patrimonial i mediambiental per al nostre Palmerar”, ha explicat el regidor de Parcs i Jardins, Héctor Díez.

L’edil ha agraït l’enorme col·laboració en aquesta iniciativa dels diferents col·lectius i ens festers, famílies i ciutadania en general que han participat “cosa que indica el compromís de la ciutadania amb el Palmerar, amb la seua conservació i permanència, per a preservar un símbol tan nostre com les palmeres”.

Díez ha afirmat que aquestes jornades “són les primeres de moltes que pensem desenvolupar perquè participen persones de totes les edats i posem l’accent en els més xicotets per a conscienciar-los de la necessitat de cuidar el nostre medi ambient i el nostre valor patrimonial”.

Etiquetas
stats