Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

Güiro Meets Russia: rock instrumental de Vila-real en Las Naves

El primer disc de Güiro Meets Russia s’anomena “Dystopia”.

elDiariocv

El primer disc de Güiro Meets Russia s’anomena “Dystopia”, un treball que, en directe, va acompanyat d’imatges que complementen la música perquè el públic arribe al trànsit sonor amb reproduccions suggeridores, guitarres còsmiques i sintetitzadors de reminiscències de ciència ficció que interactuen en seguiment de passatges envolupants i atmosfèric, segons un comunicat de Las Naves.

Aquest debut suggestiu de rock instrumental dels Güiro Meets Russia beu tant de Brian Eno com de Boards of Canada, Orbital o Tangerine Dream, i el seu so convida al públic a surar, amb un cert hedonisme mediterrani. Amb un peu en el passat protoelectrònic europeu i un altre en el futur, destaquen en l'afany de traslladar a l'oïdor / espectador per camins ambientals i vapors galàctics.

Güiro Meets Russia són Juanvi Fortea i Francisco León, dos amics de l'adolescència influenciats musicalment pel kraut rock, la kosmische musik, l’IDM i la psicodèlia més experimental. Amb aquesta òpera prima, “Dystopia” -editada en vinil pel segell valencià Verlag System-, Fortea i León han rebut elogis de publicacions especialitzades d'Alemanya, França, Itàlia, Gran Bretanya o Portugal. La prestigiosa revista anglesa “The Wire” els ha inclòs en un dels seus recopilatoris, i han compartit cartell amb bandes seminals com a Esplendor Geomètrica o artistes internacionals com Tim Hecker o Death in Vegas.

Etiquetas
stats