Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El concejal y la funcionaria de Chamberí que negaron licencia de obras a la pareja de Ayuso acabaron fuera de sus puestos
El PP de Feijóo cierra filas con Isabel Díaz Ayuso
OPINIÓN | '¡No disparen al periodista!', por Raquel Ejerique

La Guàrdia Civil registra una altra fundació de València pel finançament il·legal del PP de Rita Barberá

La exalcaldesa de Valencia Rita Barberá junto a la exconcejal popular Beatriz Simón en un acto de la fundación Inndea

elDiariocv

La Guàrdia Civil ha irromput aquest dimecres en una fundació de l'Ajuntament de València, Inndea, i un centre cultural de la ciutat, Las Naves, a la recerca de documentació sobre el finançament suposadament il·legal de la campanya electoral del PP de València en 2007.

Els agents ja han practicat registres en altres organismes municipals com Turisme València Convention Bureau en el marc de la investigació dirigida pel jutge del cas Taula. Aquest, mà a mà amb la Fiscalia Anticorrupció, creu que el PP va poder gastar tres milions d'euros en la campanya electoral de 2007, 20 vegades més que la quantitat oficialment declarada.

En aqueixos comicis, Barberá va batre el seu rècord de vots amb un desplegament de mitjans aparentment sense precedents. El jutjat investiga si gran part d'aqueixos tres milions d'euros van ser proporcionats de manera opaca i il·legal per adjudicataris habituals de l'ajuntament utilitzant empreses interposades. Fontss de l'Ajuntament de València han confirmat els registres.

Etiquetas
stats