Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
La confesión de la pareja de Ayuso desmonta las mentiras de la Comunidad de Madrid
El plan del Gobierno para indemnizar a las víctimas de abusos agita la Iglesia
Opinión - El pueblo es quien más ordena todavía. Por Rosa María Artal

El desbordament del riu Clariano obliga a l'evacuació de veïns a Ontinyent

Desbordament del riu Clariano a Ontinyent.

EFE

València —

El desbordament del riu Clariano al seu pas per Ontinyent a conseqüència del temporal de pluges que afecta la Comunitat Valenciana, i que ha deixat en la capital de la comarca de la Vall d'Albaida prop de 250 litres per metre quadrat en 24 hores, ha obligat a l'evacuació d'alguns veïns de la zona.

Segons l'Agència d'Emergències de la Generalitat, la Policia Local d'Ontinyent ha confirmat que els accessos a la zona afectada estan bloquejats i s'ha iniciat l'evacuació dels veïns del carrer de Cantereria.

316 litres per metre quadrat a Beniarrés

El temporal de pluja que afecta a la província d'Alacant i sud de la de València, que es troben en alerta roja, ha deixat en les últimes 24 hores 316,6 litres per metre quadrat a Beniarrés (Alacant).

Segons l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), també s'han recollit en aquest període 278 l/m2 a Ontinyent (València), 253 l/m2 a l'Orxa (Alacant) o 188,6 l/m2 a Muro d'Alcoi (Alacant).

En aquests observatoris la intensitat de la pluges està sent torrencial, segons les fonts, que assenyalen que a Ontinyent, on s'ha desbordat aquest matí el riu Clariano, s'han registrat 65,4 litres per metre quadrat en una hora.

Etiquetas
stats