Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
ESPAI DE DIÀLEG | Sandra Gómez, portaveu del PSPV en l'Ajuntament de València

“Hauríem de tenir més visió metropolitana en aspectes com mobilitat o urbanisme”

Carlos Navarro Castelló / Adolf Beltran

València —

La recentment proclamada candidata del PSPV-PSOE a l'alcaldia de València, Sandra Gómez, ha passat per la redacció valenciana d'eldiario.es per a realitzar un balanç dels tres anys de nou govern municipal del que ha format part al costat de Compromís i València en Comú/Podemos.

Gómez ha analitzat la situació política actual i les actuacions dutes a terme en el barri del Cabanyal, on ha advertit que amb l'arribada del nou Delegat del Govern, el també socialista Juan Carlos Fulgencio , perseguiran “la delinqüència”.

A més, ha llançat algunes propostes de cara als pròxims comicis: “planificarem una política d'aparcaments públics subterranis i en altura; volem retirar el vehicle privat dels carrers, però cal donar alternatives”.

La socialista s'ha mostrat preocupada, ja que “els discursos de la dreta populista estan guanyant a Europa i és trist veure que s'estan assumint per la dreta espanyola que representen PP i Ciutadans”, motiu pel qual ha posat en valor el PSPV com a únic partit capaç de frenar-los mitjançant “la defensa de la llibertat i la igualtat”.

Gómez es va convertir en la portaveu del PSPV en l'Ajuntament de Valéncia després de la marxa de Joan Calabuig com a delegat de la Generalitat en la Unió Europea l'estiu de l'any passat, la qual cosa li ha donat més visibilitat i projecció en l'últim any.

La regidora socialista té 33 anys i és llicenciada en dret i ADE i ja ha exercit com a advocada. De fet, va ser qui va portar l'acusació del partit contra Rita Barberá i Alfonso Grau en el 'cas Nóos'.

Etiquetas
stats