Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Mata la seua dona i la seua filla i se suïcida en un habitatge de Torrevella

Contornada de l’habitatge on va ocórrer el succés.

EFE

Un home de 35 anys ha mort, presumptament, la seua dona, de 31, i la filla d’ambdós, de tan sols 9 mesos, i posteriorment s’ha suïcidat en un habitatge de Torrevella (Alacant), han informat fonts coneixedores del cas.

Les mateixes fonts han assenyalat que els crims es van cometre, a falta de la confirmació oficial de l’autòpsia, per asfíxia i que van tenir lloc fa dies, segurament fa una setmana.

Encara que en un principi es va informar que el menor era un xiquet, finalment s’ha confirmat que es tracta d’una xiqueta de bolquers de 9 mesos.

La troballa dels tres cadàvers, tots de nacionalitat polonesa, es va produir durant la vesprada d’ahir després que la mare de la dona, que resideix en una urbanització de la costa de la veïna població d’Oriola, donara la veu d’alarma perquè no veia la família des del dia 24 passat.

Els fets van ocórrer en un quart pis d’un habitatge de lloguer situat en el carrer Ramón Gallud, en ple centre de Torrevella, on la parella no residia permanentment, ja que alternaven temporades en aquesta població del sud d’Alacant amb el seu país natal.

El jutjat de guàrdia de Torrevella ha decretat el secret de les actuacions al voltant d’un cas que investiga la Guàrdia Civil.

El crim es coneix uns quants dies després que des del Centre de Recerca de Desapareguts de Polònia es difonguera a través de les xarxes socials una alerta per a trobar un home, de 35 anys, una dona, de 31, i una xiqueta de bolquers, de 9 mesos, desapareguts a Torrevella.

Etiquetas
stats