eldiario.es

9

Arriben a Espanya dos vols amb un milió de màscares, 10.000 granotes EPI i 10.000 ulleres per a hospitals i residències valencianes

Els dos carregaments adquirits per la Generalitat Valenciana arriben en sengles avions amb destinació els aeroports de Saragossa i Barcelona

L'èxit de la 'Ruta de la Seda': "Comprar material sanitari a la Xina ara és una selva i necessites a algú de confiança"

El avión de China Cargo que ha aterrizado en Zaragoza con equipamiento sanitario.

L'avió de China Cargo que ha aterrat a Saragossa amb equipament sanitari.

Fa ara una setmana arribava a l'aeroport de Saragossa el primer dels vols procedents de la Xina amb equipament sanitari noliejats per la Generalitat per a fer front a la crisi del coronavirus en la Comunitat Valenciana. Aquell avió portava a bord 15 tones de material, entre les quals s'incloïen 3.800.000 màscares, prop de 5.000 granotes de protecció i 200.000 guants.

Aquest dimarts arriben a Espanya dos nous vols del gegant asiàtic amb més equipament adquirit pel Consell per a "continuar garantint el subministrament als centres sanitaris i residències". En concret, s'esperen vora un milió de màscares, més de 10.000 granotes EPI i 10.000 ulleres de protecció ocular.

Un d'ells és un China Cargo que ha aterrat a Saragossa, com la setmana passada. Aquest avió, que va eixir de la Xina a les 4 de la matinada hora espanyola, ha arribat a Amsterdam sobre les 16 hores, i a mitjan vesprada a Saragossa transportant: més de 600.000 màscares (400.000 quirúrgiques i més de 200.000 FPP2); 10.000 ulleres de protecció ocular; i 10.031 monos EPI. A les tres de la matinada de dimecres arribaben a la Comunitat Valenciana.

Operarios descargan material sanitario adquirido en China que llegó en avión al aeropuerto de Zaragoza.

operaris descarreguen el material del camió al centre logístic valencià.

A més, apunten des del Govern valencià que s'ha pogut aprofitar un vol de la companyia Air China entre Shanghái i Barcelona per a incorporar un carregament de més de 300.000 màscares FFP2 que ha arribat també la vesprada del dimarts.

Com la setmana passada, una vegada passat el control de duana, el carregament es transportarà en camions a un centre logístic de la Generalitat per a la seua posterior distribució tant als departaments de salut com als centres sociosanitaris.

El equipamiento llegado a Barcelona en un vuelo de Air China procedente de Shangai.

El material arribat a Barcelona en un vol d'Air China procedent de Shangai.

A més, el Consell "continua treballant intensament per a tancar nous vols per a continuar assegurant el proveïment en les pròximes setmanes i protegir així la salut dels valencians".

Muy Bien, has hecho Like

¿Qué tipo de error has visto?
¿La sugerencia que quieres realizar no está entre estas opciones? Puedes realizar otro tipo de consultas en eldiario.es responde.
Error ortográfico o gramatical Dato erróneo

¡Muchas gracias por tu ayuda!
El equipo de redacción de eldiario.es revisará el texto teniendo en cuenta tu reporte.

Comentar

Enviar comentario

Comentar

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha