Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

L'Institut Valencià de Finances externalitza l'assessorament als sol·licitants de microcrèdits per dos milions d'euros

Manuel Illueca, director general de l'Institut Valencià de Finances.

Sergi Pitarch

València —

0

L'Institut Valencià de Finances (IVF) prepara un concurs públic per a externalitzar un nou servei d'assessorament i tutorització a les persones desocupades que s'acullen als seus microcrèdits per a millorar la seua situació laboral iniciant una nova activitat. El banc públic valencià destinarà 1,95 milions d'euros per a contractar consultors de direcció i serveis connexos que acompanyen els interessats en aquest xicotet préstec tant abans de demanar-lo com després.

El contracte, en el qual ja treballen en l'IVF, ha d'estar llest per a enguany i es dividirà en cinc lots de 391.000 euros, segons la ubicació geogràfica dels sol·licitants en la Comunitat Valenciana.

L'IVF compta amb una línia de microcrèdits finançats al 50% pel Fons Social Europeu (FSE) per a persones desocupades o que vulguen millorar la seua posició laboral i que utilitzen aquest tipus d'instrument financer per a iniciar una activitat.

Després d'assumir el compromís de reforçar aquest programa de microcrèdits amb un assessorament, el banc públic valencià ha optat per destinar aquests diners a acompanyament. “Com l'IVF no té el personal necessari per a aquesta labor, es planteja externalitzar el servei”, expliquen des de l'organisme, que puntualitza que es tracta de fons cofinançats.

Etiquetas
stats