Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

À Punt supera el seu rècord d'audiència amb un 5,9% de 'share' l'últim dia de Falles

Imatge de la retransmissió d'À Punt de la 'cremà' de la falla de l'Ajuntament de València.

Toni Cuquerella

0

Les primeres Falles d'À Punt van culminar aquest dimarts amb la Nit de la Cremà, en què la televisió autonòmica va arribar a un pic d'audiència del 10,3% de quota, que en xifres concretes ha suposat que va arribar a congregar 157.000 espectadors, segons les dades de Barlovento i Dos30.

Segons Dos30, durant la retransmissió va ser la segona opció més vista del moment de totes les cadenes. A més, també va suposar 621.000 contactes i un 25,2% de fidelitat.

La crema de les falles va suposar un 41,6% de l'audiència d'aquest dimarts d'À Punt, que ha pogut aconseguir un màxim històric del 5,9% de share. El mateix dia el programa Assumptes Interns va arribar als 99.000 espectadors, tot aconseguint un 4,8% de quota en l'àmbit valencià, però va arribar a tindre un pic d'audiència de 164.000 espectadors.

La retransmissió de la Nit de la Cremà ha batut les dades d'altres moments de màxima audiència com el seguiment del temporal el mes d'octubre passat que va fer una mitjana d'una quota del 4,6%, i també les campanades de cap d'any que van arribar al 6,4%.

Etiquetas
stats