Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

Rajoy i Pablo Iglesias tancaran la campanya electoral a València; Sánchez farà un míting el diumenge 13

Rajoy i Iglesias tanquen la campanya electoral a València el 18 de desembre

Toni Cuquerella

València —

Llevat d’un canvi d’última hora, València acollirà el tancament de campanya amb els candidats a president del Govern del PP i de Podem, Mariano Rajoy i Pablo Iglesias, respectivament, el divendres 18 de desembre. D’altra banda, el líder del PSOE farà el míting central de campanya a la Comunitat Valenciana el diumenge 13 de desembre, mentre l’acte d’Albert Rivera encara no està tancat.

El primer anunci el va fer el líder de Podem, Pablo Iglesias, fa dues setmanes, quan les negociacions amb Compromís encara no estaven tancades completament. Així, amb el pacte, la formació morada preveu comptar-hi amb la vicepresidenta de la Generalitat i líder de Compromís, Mònica Oltra, i també amb el número 1 per València, Joan Baldoví.

Pel que fa a Mariano Rajoy, segons avança aquest dimecres el diari Las Provincias, també durà a terme el tancament de campanya a València, el primer d’aquest partit en unes eleccions generals fora de Madrid, si es manté la programació.

Quant al PSOE, el candidat, Pedro Sánchez, farà el míting central de campanya a la Comunitat Valenciana el diumenge 13 de desembre a la ciutat de València, en l’equador de la campanya electoral, acompanyat del president de la Generalitat i líder del PSPV, Ximo Puig. A més, el PSOE també té programat a Alacant un míting amb l’expresident José Luis Rodríguez Zapatero el dimecres dia 16, també al costat de Ximo Puig.

Albert Rivera és, a hores d’ara, l’únic candidat que encara no ha tancat una data per al míting central a la Comunitat Valenciana, autonomia en què Ciutadans preveu recollir uns bons resultats disputant els primers llocs tant al PP com al PSOE.

Etiquetas
stats