eldiario.es

Menú

La ‘caixera’ del PP de València assegura que el grup coneixia els comptes opacs de Barberá

Mari Carmen García-Fuster declara en el jutjat per segona vegada pel cas Taula

- PUBLICIDAD -
El juez amplía con el delito electoral el caso de blanqueo del PP de Valencia

Mari Carmen García-Fuster, exsecretària del PP en l’Ajuntament de València EFE

La ‘caixera’ del grup municipal del PP en l’Ajuntament de València declara per segona vegada en el jutjat en el marc de l’Operació Taula. García-Fuster, secretària de l’ajuntament de Rita Barberá, ha assegurat aquest dilluns que el grup municipal coneixia l’existència dels comptes opacs, segons el diari El Mundo. S

egons García-Fuster, s’informava periòdicament de les despeses electorals de l’ara exalcaldessa. A més, ha declarat que mai no es va superar el sostre electoral i que, si les despeses no s’incloïen en el compte del partit, era “el seu problema”.

En la primera compareixença, la secretària del partit va declarar pel cas de les donacions de 1.000 euros que presumptament el partit tornava en bitllets de 500. García-Fuster va negar que foren peticions del partit, sinó despeses voluntàries, i va assegurar que mai no es tornaven en els bitllets esmentats.

L’informe de la Guàrdia Civil va concloure que el PP de l’ajuntament valencià utilitzava un compte opac per a finançar les campanyes electorals des del 2011 a través de donacions, sense control del Tribunal de Comptes ni de la direcció del partit. La investigació que afecta García-Fuster es dirigeix a resoldre si el PP va cometre delicte electoral.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha