eldiario.es

Menú

La Diputació de València prioritza eliminar l'únic punt negre de circulació que queda en la província

Pablo Seguí informa als aclades de Manises i Riba-Roja dels treballs sobre el punt negre de la CV-370 que enllaça amb el bypass

- PUBLICIDAD -
Imatge de la reunió de Pablo Seguí amb els alcaldes de Riba-Roja i de Manises

Imatge de la reunió de Pablo Seguí amb els alcaldes de Riba-Roja i de Manises

El diputat provincial de Carreteres, Pablo Seguí, s'ha reunit amb els alcaldes de Manises, Jesús Borràs, i Riba-Roja de Túria, Robert Raga, per a cominicar-los les gestions de la Diputació de València a fi d'acabar amb el punt negre de la CV-370, via que comunica tots dos municipis i enllaça amb el bypass. Seguí ha recordat que “es tracta ara mateix de l'únic punt negre, qualificat com a tal, que queda en la xarxa de carreteres provincial, una vegada s'ha solucionat el de Gandia, i la seua eliminació és una prioritat per a aquesta Corporació”.

Si bé la Diputació de València havia proposat ja una solució per a aquest punt, el titular de Carreteres ha explicat que “les exigències tècniques plantejades al projecte, derivades de la necessitat de desviar la canonada que canalitza l'aigua del Túria a València i l'àrea metropolitana, han disparat el cost del projecte fins a xifres que resulten completament inassumibles per a la Diputació, la qual cosa ens obliga a replantejar la solució”.

Una nova proposta en la qual Pablo Seguí va assegurar als alcaldes de tots dos municipis que ja s'ha començat a treballar a fi de trobar una alternativa viable per a reordenar el trànsit en la intersecció. Un projecte que haurà d'esbiaixar els problemes tècnics de l'anterior i que haurà de ser a més consensuada amb el Ministeri de Foment, l'aprovació del qual resulta preceptiva. “Es tracta d'una actuació que no depèn només de la Diputació, sinó que implica també a altres administracions i estem mantenint reunions i contactes continus i esperem prompte poder tenir una resposta positiva”, va assegurar Seguí.

Tant l'alcalde de Riba-roja de Túria com per al de Manises han instat a Seguí a no abandonar aquest projecte. “Demanem a la Diputació de València i al Ministeri, que és el propietari del bypass, que execute les actuacions que siguen necessàries per a fer més segura aquesta carretera tant per als qui transiten per ella com per a les persones que s'incorporen a ella des de les urbanitzacions properes i des del polígon industrial, que són moltes”, va declarar l'alcalde de Manises.

Per la seua banda, el primer edil de Riba-Roja va reconéixer que, malgrat no tractar-se del seu terme municipal, la implicació del seu municipi en aquest tema és total, ja que “els veïns i veïnes de Riba-Roja són els màxims usuaris d'aquesta carretera i estem realment preocupats, ja que es tracta d'una intersecció perillosa que provoca molts accidents en els quals sobretot hi ha danys personals, i que costen vides”, va afegir.

- PUBLICIDAD -

Comentar

Enviar comentario

Enviar Comentario

Comentarios

Ordenar por: Relevancia | Fecha