Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.

L'Agència Valenciana del Turisme emet en Facebook Live la Tomatina de Bunyol amb Eugeni Alemany

Imatge de la Tomatina de Bunyol

Toni Cuquerella

L'Agència Valenciana del Turisme emetrà “en directe” aquest dimecres, de la mà del presentador valencià Eugeni Alemany, una de les festes més conegudes i populars internacionalment, la Tomatina de Bunyol. Així, a través del format Facebook Live Video s'emetran tots els actes commemoratius de la festa, des del 'Palo jabón' a la gran batalla campal que es lliura en els carrers de Bunyol, en la qual es tiraran quasi 200.000 quilos de tomaques durant 60 minuts.

L'streaming s'iniciarà a les 10.00 hores i comptarà amb altres quatre connexions en directe: a les 11.00 hores, a les 11.30 hores, a les 12.00 hores i a les 13.00 hores aproximadament. Amb elles es pretenen mostrar els actes més rellevants de la festa i acostar-la als 190.000 seguidors de la pàgina de Facebook de la Comunitat Valenciana.

Es tracta d'una iniciativa emmarcada dins de l'estratègia de màrqueting turístic online de la Generalitat, que permetrà compartir aquesta festa, declarada d'Interès Turístic Internacional des de 2002.

El secretari autonòmic de la Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, ha volgut destacar que les festes “són els nostres vertaders grans esdeveniments i suposen un potent reclam turístic amb el qual mostrar la nostra identitat, cultura, història i gastronomia, entre altres atractius”. “Per açò -ha continuat-, volem mostrar-les al món a través dels canals que més impacte ens puguen generar, com són les xarxes socials”.

En aquest sentit, el titular de Turisme ha animat a tots els visitants a gaudir d'aquesta festa, al mateix temps que ha ressaltat que la Tomatina es consolida com “una de les festes més importants i singulars que té la Comunitat Valenciana”.

Etiquetas
stats