Has elegido la edición de . Verás las noticias de esta portada en el módulo de ediciones locales de la home de elDiario.es.
La portada de mañana
Acceder
El PSOE convierte su Comité Federal en un acto de aclamación a Pedro Sánchez
Las generaciones sin 'colchón' inmobiliario ni ahorros
Opinión - El extraño regreso de unas manos muy sucias. Por Pere Rusiñol

La Vall d’Albaida presenta el vehicle adaptat per donar servei als discapacitats del Projecte Trèvol

Jorge Rodríguez ha estat en la presentació del vehicle adaptat a Ontinyent

Toni Cuquerella

El president de la Diputació i alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, i la diputada de Benestar Social, Mercedes Berenguer, han presentat aquest dimecres a Ontinyent el vehicle adaptat que dóna servei als usuaris del Projecte Trèvol, que s’encarrega d’integrar a les persones amb discapacitat a l’entorn de la comunitat en els 34 municipis de la Vall d’Albaida.

La Corporació provincial ha subvencionat amb 37.000 euros la compra d’aquesta unitat mòbil adaptada amb la qual donarà servei de transport als usuaris de Trèvol. “Des de la Diputació tenim una clara vocació de servei públic i de millorar la vida d’aquelles persones que tenen un punt de partida més complex. Amb eixa idea, des de l’àrea de Benestar Social es va engegar aquesta línia de vehicles adaptats”, ha assenyalat Jorge Rodríguez.

En l’acte, en el qual han participat la diputada de Benestar Social, Salut i Educació, Mercedes Berenguer, el president de la Mancomunitat, Vicent Gomar, i la directora del Projecte Trèvol, María Amelia Martínez, Rodríguez ha destacat l'“impressionant treball” que es fa a través d’aquesta iniciativa, afegint que “hi havia una necessitat de transport a la qual s’ha donat resposta”.

El president de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, Vicent Gomar, ha assenyalat que “el que estem fent és donar-li sentit a la vida i solucionar problemes de la gent, per la qual cosa agraïm a la Diputació l’esforç perquè és una realitat per a millorar la vida de les persones i les famílies a través d’aquest projecte Trèvol”.

El Projecte Trèvol és una iniciativa de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida d’àmbit comarcal que arriba a 34 municipis i una població de prop de 91.000 habitants. Aquesta iniciativa ofereix suport a les persones amb discapacitat perquè puguen desenvolupar les seues vides com els altres. Un treball que suposa cada any centenars de milers de quilòmetres en desplaçaments.

Etiquetas
stats